HHansens lyserøde risret
Posted: Sat 7. Aug 2021 08:32
Yndlingsretten, som jeg plejer at få på min fødselsdag
Lyserød risret aka Mindernerva ris
500 g kylling eller svin i tern, svitses i karry.
Et løg og 3 porrer i tynde skiver tilsættes, sammen med 3-4 gulerødder i skiver.
Heri et par dåser tomatpure og salt og peber.
Vand på så det dækker, og så skal der ½ l kaffefløde/madfløde 8% i.
Og så 250 g grødris.
Og så skal det småsimre (uden at brænde på!) til grødrisene er blevet rigtige, og det hele har konsistens som risengrød.
Lyserød risret aka Mindernerva ris
500 g kylling eller svin i tern, svitses i karry.
Et løg og 3 porrer i tynde skiver tilsættes, sammen med 3-4 gulerødder i skiver.
Heri et par dåser tomatpure og salt og peber.
Vand på så det dækker, og så skal der ½ l kaffefløde/madfløde 8% i.
Og så 250 g grødris.
Og så skal det småsimre (uden at brænde på!) til grødrisene er blevet rigtige, og det hele har konsistens som risengrød.