[b:2b775e893e]Ingredienser[/b:2b775e893e]
Olivenolie til stegning
Kyllingefileter - 1-2 pr. person
Løg
Aubergine
kartoffel
Tomat på dåse - hakket
[b:2b775e893e]Krydderier[/b:2b775e893e]
Kanel
Koriander
Paprika
Soya
Salt og peber
Olien varmes og kyllingefilterne lægges i; krydres med krydderierne og brunes på begge sider.
Grøntsagerne findeles imens: aubergine i halve skiver, løg i tern, kartoffel i små tern
Jeg er sådan lidt dovent anlagt, så jeg bruger en stor stegegryde, hvor jeg kan skubbe fileterne hen i det ene hjørne, når de er brune og stege grøntsagerne i den anden halvdel.
Grøntsagerne steges til de har fået farve - og dernæst tilsættes tomat - og måske lidt vand, hvis man kan lide det lidt suppeagtigt ( det kan jeg).
Kylling og grøntsager blandes sammen og der lægges låg på og steges videre for svag varme - indtil man kan skille fileten ad med en gaffel.
Tilbehør: babysalat - af ruccola, spinat og anden slags småsalat
Det smager herregodt og dufter vidunderligt på grund af kanelen og korianderen.
Og så er det fedtfattigt!
Det kan sikkert fryses -
Fantastiske fileter (kylling)
Return to “Kylling og andet fjerkræ”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling