Fantastiske fileter (kylling)
Posted: Mon 10. Mar 2008 21:07
[b:2b775e893e]Ingredienser[/b:2b775e893e]
Olivenolie til stegning
Kyllingefileter - 1-2 pr. person
Løg
Aubergine
kartoffel
Tomat på dåse - hakket
[b:2b775e893e]Krydderier[/b:2b775e893e]
Kanel
Koriander
Paprika
Soya
Salt og peber
Olien varmes og kyllingefilterne lægges i; krydres med krydderierne og brunes på begge sider.
Grøntsagerne findeles imens: aubergine i halve skiver, løg i tern, kartoffel i små tern
Jeg er sådan lidt dovent anlagt, så jeg bruger en stor stegegryde, hvor jeg kan skubbe fileterne hen i det ene hjørne, når de er brune og stege grøntsagerne i den anden halvdel.
Grøntsagerne steges til de har fået farve - og dernæst tilsættes tomat - og måske lidt vand, hvis man kan lide det lidt suppeagtigt ( det kan jeg).
Kylling og grøntsager blandes sammen og der lægges låg på og steges videre for svag varme - indtil man kan skille fileten ad med en gaffel.
Tilbehør: babysalat - af ruccola, spinat og anden slags småsalat
Det smager herregodt og dufter vidunderligt på grund af kanelen og korianderen.
Og så er det fedtfattigt!
Det kan sikkert fryses -
Olivenolie til stegning
Kyllingefileter - 1-2 pr. person
Løg
Aubergine
kartoffel
Tomat på dåse - hakket
[b:2b775e893e]Krydderier[/b:2b775e893e]
Kanel
Koriander
Paprika
Soya
Salt og peber
Olien varmes og kyllingefilterne lægges i; krydres med krydderierne og brunes på begge sider.
Grøntsagerne findeles imens: aubergine i halve skiver, løg i tern, kartoffel i små tern
Jeg er sådan lidt dovent anlagt, så jeg bruger en stor stegegryde, hvor jeg kan skubbe fileterne hen i det ene hjørne, når de er brune og stege grøntsagerne i den anden halvdel.
Grøntsagerne steges til de har fået farve - og dernæst tilsættes tomat - og måske lidt vand, hvis man kan lide det lidt suppeagtigt ( det kan jeg).
Kylling og grøntsager blandes sammen og der lægges låg på og steges videre for svag varme - indtil man kan skille fileten ad med en gaffel.
Tilbehør: babysalat - af ruccola, spinat og anden slags småsalat
Det smager herregodt og dufter vidunderligt på grund af kanelen og korianderen.
Og så er det fedtfattigt!
Det kan sikkert fryses -