Laks med bacon

Post Reply
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Laks med bacon

Post by annetteB »

Man tager:
et antal laksesteaks uden skind.
bacon i tynde skiver.
friskkværnet peber.
salt.

Vikl baconskiverne rundt om laksestykkerne. Hold dem evt fast med en kødnål eller en snor.

Varm en tør stegepande godt op: steg laksestykkerne ganske kort på alle sider for høj varme, krydr med salt og peber.
Sluk for stegepanden (tag panden fra blusset, hvis du har el-komfiur) og lad laksen blive på stegepanden - laksekødet "koger" videre på restvarmen.

Jeg serverede med frisk pasta, pesto, dampede broccolibuketter og fine ærter.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Laks med bacon

Post by 99E »

Hvis man bruger ganske almindelig "billig elastikbacon" så synes jeg det er nemt at strække lidt og få til at "klistre" til sig selv.
Og det smager godt! :aribeth:
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Laks med bacon

Post by annetteB »

ja, det er rigtigt: Elastikbacon er faktisk fremragende i så henseende. Det virker næsten ligesom det der blå bandage man får hos dyrlægen, som kun klæber på sig selv!
:lol:
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Laks med bacon

Post by 99E »

Bacon - madens svar på VetFlex? Mmhh...!
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Post Reply