Man tager:
et antal laksesteaks uden skind.
bacon i tynde skiver.
friskkværnet peber.
salt.
Vikl baconskiverne rundt om laksestykkerne. Hold dem evt fast med en kødnål eller en snor.
Varm en tør stegepande godt op: steg laksestykkerne ganske kort på alle sider for høj varme, krydr med salt og peber.
Sluk for stegepanden (tag panden fra blusset, hvis du har el-komfiur) og lad laksen blive på stegepanden - laksekødet "koger" videre på restvarmen.
Jeg serverede med frisk pasta, pesto, dampede broccolibuketter og fine ærter.
Laks med bacon
Laks med bacon
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Laks med bacon
Hvis man bruger ganske almindelig "billig elastikbacon" så synes jeg det er nemt at strække lidt og få til at "klistre" til sig selv.
Og det smager godt! :aribeth:
Og det smager godt! :aribeth:
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Laks med bacon
ja, det er rigtigt: Elastikbacon er faktisk fremragende i så henseende. Det virker næsten ligesom det der blå bandage man får hos dyrlægen, som kun klæber på sig selv!
:lol:
:lol:
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Laks med bacon
Bacon - madens svar på VetFlex? Mmhh...!
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!