En variation af fiskelasagne.
Sejfileter,
røget laks,
grøntsager (her hvidløg, løg, aubergine, snackpeber, champignon)
Bechamel med muskatnød i.
lasagneplader
revet ost
Skær auberginerne i skiver og svits dem, hak de øvrigt grøntsager og svits dem også, læg først auberginer så pastaplader og lidt bechamel, fisk, lidt ost og grøntsager, fortsæt indtil du ikke har mere og slut af med lasagneplader resten af osten og resten af bechalemsaucen. Husk at krydre med salt og peber indimellem og lidt cayennepeber hvis man synes.
Bages i ovnen i 30-40 minutter ved 200-175 grader.
Det mætter!!
Katrine
fiskelasagne
fiskelasagne
Tyyysst................ Hvis mit Ældste Kid hører det her, så vælter hun huset, hvis jeg ikke laver FISKELASANGE!!!!!!!!!!
*kørerhåndenrundtpåmavensmily*
*kørerhåndenrundtpåmavensmily*