Tigerrejer i svøb

Post Reply
aribeth

Tigerrejer i svøb

Post by aribeth »

[b:cc8a42b765]Tilberedningstid:[/b:cc8a42b765] 20 minutter

[b:cc8a42b765]Antal personer retten er beregnet til:[/b:cc8a42b765] 2 personer, eller fire hvis det bruges som forret.

[b:cc8a42b765]Ingredienser:[/b:cc8a42b765] En bakke tigerrejer, rå, af dem man kan købe i Fakta til 30 kroner.
En pakke serranoskinke eller andet tørret tyndt skåret skinke.
Olivenolie og hvidløg
Frisk ananas.

[b:cc8a42b765]Fremgansmåde - for dummies:[/b:cc8a42b765] Tigerrejerne tøes op og skallen pilles af på nær nederste led og halen. når de er pillet puttes de i en skål og der hældes lidt olivenolie over dem og et fed hvidløg knuses ned i. Vend det hele sammen.
Skinken rives i stykker som passer til at man kan vikle omkring rejen. rejen sættes på et grill-spyd og derefter kommer et stykke ananas og så en ny reje og så videre til spyddet er fyldt. Grilles på grill eller i ovn i omkring 5 minutter. Serveres med grøn salat og sød chilisauce.

[b:cc8a42b765]Særligt at være opmærksom på:[/b:cc8a42b765] Køb endelig tigerrejer når de er på tilbud, de fylder ikke meget i fryseren og er en nem nem forret.

[b:cc8a42b765]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:cc8a42b765]
Ikke fryseegnet.
Post Reply