[b:cc8a42b765]Tilberedningstid:[/b:cc8a42b765] 20 minutter
[b:cc8a42b765]Antal personer retten er beregnet til:[/b:cc8a42b765] 2 personer, eller fire hvis det bruges som forret.
[b:cc8a42b765]Ingredienser:[/b:cc8a42b765] En bakke tigerrejer, rå, af dem man kan købe i Fakta til 30 kroner.
En pakke serranoskinke eller andet tørret tyndt skåret skinke.
Olivenolie og hvidløg
Frisk ananas.
[b:cc8a42b765]Fremgansmåde - for dummies:[/b:cc8a42b765] Tigerrejerne tøes op og skallen pilles af på nær nederste led og halen. når de er pillet puttes de i en skål og der hældes lidt olivenolie over dem og et fed hvidløg knuses ned i. Vend det hele sammen.
Skinken rives i stykker som passer til at man kan vikle omkring rejen. rejen sættes på et grill-spyd og derefter kommer et stykke ananas og så en ny reje og så videre til spyddet er fyldt. Grilles på grill eller i ovn i omkring 5 minutter. Serveres med grøn salat og sød chilisauce.
[b:cc8a42b765]Særligt at være opmærksom på:[/b:cc8a42b765] Køb endelig tigerrejer når de er på tilbud, de fylder ikke meget i fryseren og er en nem nem forret.
[b:cc8a42b765]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:cc8a42b765]
Ikke fryseegnet.
Tigerrejer i svøb
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling