Oksekødssuppe.
tag tværreb, oksebryst, ribben, skanker, nøgleben og hvad du nu har og put dem i en gryde og dæk det med vand
kog op og skum suppen, for alt det klamme skum, salt det og skum igen. Det kan godt tage lidt tid.
når det er gjort putter du porrer, gulerødder, selleri, persillerødder, løg med nelikker i og en suppevisk af persille, selleritop, porre og timian.
lad det koge med til grøntsagerne er møre, tag dem op og gem dem. Lad suppevisken og løget blive i.
lad det simre i 3-4 timer, til kødet er mørt og lækkert. Lad suppen køle hurtigt ned. der danner sig en fedtskorpe ovenpå som man kan skumme af og gemme i en bøtte i fryseren, så kan man tage lidt af det op når man skal have suppe og så kan man dryppe fedtperler på suppen, det er så smukt
server i øvrigt suppen opvarmet med strimler af køddet, de kogte grøntsager hakket i tern, og fine porreringe som absolut ikke må koge, men som skal være dejligt sprøde.
Aribeths oksekødsuppe
Aribeths oksekødsuppe
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
Aribeths oksekødsuppe
:aribeth: :aribeth: :aribeth:
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates