Svinehjerter i Flødesovs..

Post Reply
User avatar
Me2
Posts: 608
Joined: Fri 18. Nov 2005 01:00

Svinehjerter i Flødesovs..

Post by Me2 »

Svinehjerter.
Kartofler, gerne store.
Champignoner.
Sød rød chili.
Løg efter behag.
Sambal Oelek.
Kikkomann eller andet, soyasovs.
Olivenolie.
Salt.
Peber.
Muskatnød.
Mælk.
Smør.

Jeg har heller ikke styr på mængden, det er meget op til hvor meget hjerter man bruger.

Hjerterne renses og skæres i strimler.
Champignonerne ordnes og skæres i skiver.. Til dette kan jeg anbefale en æggedeler, det er meget hurtigere overstået så.
Løgene hakkes, gerne lidt groft.

Så varmes lidt olie op, ikke FOR varmt.. Alt med måde, og ovenstående svitses godt i gryden, igen efter behag, her tænker jeg på hvor sprøde man vil have sine løg.
Salt og Peber kommes ved.

Så tilsætter man lidt vand, og kommer ca en theske Sambal Oelek i, samt et par spise skefulde eller mere, Kikkomann.

Retten får så lidt mere simre tid og man smager så til om der skal mere i af ovenstående.

Efter simring i en god time for mit vedkommende... ;) så tilsættes den søde chili som er fint hakket.
Retten jævnes med fløden, og igen smages den til om noget mere af det andet skal til.

Kartoflerne er i mellemtiden blevet skrællet, skåret i skiver og kogt
og mases eller piskes til kartoffelmos
og blandes med en blanding af smeltet smør, mælk og lidt muskat nød.

Disse 2 ting sammen er fænomenale, og jeg håber i vil nyde retten lige så meget som jeg.
Gode venner kan lave alting sammen - men kun de bedste venner er i stand til at lave ingenting sammen.

Citat: Peter Plys
Post Reply