[b:d4b840739d]Tilberedningstid:[/b:d4b840739d] 30 min
[b:d4b840739d]
Antal personer retten er beregnet til: [/b:d4b840739d]
[b:d4b840739d]Ingredienser: [/b:d4b840739d]
Kartofler
Krydderier efter eget valg
Olie
[b:d4b840739d]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:d4b840739d]
Kartofler vaskes og skæres i både
I en frysepose hældes 1 spk olivenolie, samt krydderier
Kartoflerne puttes i posen og den rystes grundigt
[b:d4b840739d]Særligt at være opmærksom på: [/b:d4b840739d]
Man kan nøjes med meget lidt olie og alligevel bliver kartoflerne alle "penslet".
Godt hvis man vil spare på fedtstof
Vi spiser en kartoffel, mellemstor, pr. person for at spare kulhydrater!
Fryseegnet/ikke-fryseegnet . Ikke fryseegnet
Bådkartofler i ovn
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling