En anden bønnesalat
Posted: Mon 4. Jun 2007 17:48
[b:22d070db04]Tilberedningstid: [/b:22d070db04] ikke lang tid
[b:22d070db04]Antal personer retten er beregnet til:[/b:22d070db04] afhængig af størrelsen på portionen.
[b:22d070db04]Ingredienser: [/b:22d070db04] Grønne bønner, eller haricots verts eller hvad faen de nu hedder... De store tørrede bønner, hedder de hestebønner eller sådan noget??!!, hvidløg, cherrytomater, bredbladet persille, citron, olivenolie, salt, peber.
[b:22d070db04]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:22d070db04] Stil de store bønner i blød dagen inden og når de er klar koges de i den anviste tid, ca. en times tid vil jeg tro, køl dem af. skyl og rib de grønne bønner og skær dem i 4-5 cm lange stykker. halver eller kvart cherrytomaterne og bland begge slags bønner med dem, hak bredbladet persille groft og put i. knus et hvidløg over og hæld olivenolie og citronsaft over, plus peber og lidt salt.
[b:22d070db04]
Særligt at være opmærksom på: [/b:22d070db04] Er godt som tilbehør til det meste kød, de grønne bønner kan både bruges rå eller kogte.
Hilsen
Katrine
[b:22d070db04]Antal personer retten er beregnet til:[/b:22d070db04] afhængig af størrelsen på portionen.
[b:22d070db04]Ingredienser: [/b:22d070db04] Grønne bønner, eller haricots verts eller hvad faen de nu hedder... De store tørrede bønner, hedder de hestebønner eller sådan noget??!!, hvidløg, cherrytomater, bredbladet persille, citron, olivenolie, salt, peber.
[b:22d070db04]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:22d070db04] Stil de store bønner i blød dagen inden og når de er klar koges de i den anviste tid, ca. en times tid vil jeg tro, køl dem af. skyl og rib de grønne bønner og skær dem i 4-5 cm lange stykker. halver eller kvart cherrytomaterne og bland begge slags bønner med dem, hak bredbladet persille groft og put i. knus et hvidløg over og hæld olivenolie og citronsaft over, plus peber og lidt salt.
[b:22d070db04]
Særligt at være opmærksom på: [/b:22d070db04] Er godt som tilbehør til det meste kød, de grønne bønner kan både bruges rå eller kogte.
Hilsen
Katrine