Jeg lavede en god salat idag!
Posted: Mon 11. Jun 2007 19:23
[b:df930156b2]Ingredienser:[/b:df930156b2]
1 lille cos-salat.
1/4 icebergsalat
½ pose blandede små blade (spinat, rødbede, vårsalat o.l.)
kolde kogte nye kartofler i passende mængde
1 moden avocado
1 tykkødet rød peberfrugt
1 agurk
4-6 modne cocktailtomater.
1-2 majskolber, som lige er dampet i to minutter.
[b:df930156b2]ingredienser, dressing[/b:df930156b2]
2-3 dele fetaost.
1 del pesto (aribeths opskrift eller svansøs fra glas)
vand. (mængde afhængig af hvilken konsistens man ønsker)
evt LIDT salt. Hvis dressingen laves tyk, så salter fetaosten sikkert nok i sig selv, men jeg vil gerne have dressingen tynd, så den fordeler sig bedre på grønsagerne.
[b:df930156b2]Fremgangsmåde:[/b:df930156b2]
cos- og icebergsalat strimles MEGET fint og bredes ud i et fad.
Småbladene fordeles ovenpå.
Kartofler, avocado, peberfrugt og agurk skæres i småbitte tern og fordeles ovenpå salaten.
Tomaterne skæres i tynde både og lægges øverst.
Kernerne skrælles af majskolberne med en skarp kniv og de drysses på toppen af salatfadet.
Dressingen kværnes i flavourshaker, moses med gaffel eller blendes.
tilsæt vand til passende konsistens. smag evt til med salt, hvis dressingen laves meget tynd.
dryp dressingen ud over salaten.
[b:df930156b2]Andet[/b:df930156b2]
Kombinationen af de ret milde ingredienser og den salte/søde feta-pestodressing er efter min mening rigtig god.
vi spiste en rest kold stegt kylling til - det smagte fint.
1 lille cos-salat.
1/4 icebergsalat
½ pose blandede små blade (spinat, rødbede, vårsalat o.l.)
kolde kogte nye kartofler i passende mængde
1 moden avocado
1 tykkødet rød peberfrugt
1 agurk
4-6 modne cocktailtomater.
1-2 majskolber, som lige er dampet i to minutter.
[b:df930156b2]ingredienser, dressing[/b:df930156b2]
2-3 dele fetaost.
1 del pesto (aribeths opskrift eller svansøs fra glas)
vand. (mængde afhængig af hvilken konsistens man ønsker)
evt LIDT salt. Hvis dressingen laves tyk, så salter fetaosten sikkert nok i sig selv, men jeg vil gerne have dressingen tynd, så den fordeler sig bedre på grønsagerne.
[b:df930156b2]Fremgangsmåde:[/b:df930156b2]
cos- og icebergsalat strimles MEGET fint og bredes ud i et fad.
Småbladene fordeles ovenpå.
Kartofler, avocado, peberfrugt og agurk skæres i småbitte tern og fordeles ovenpå salaten.
Tomaterne skæres i tynde både og lægges øverst.
Kernerne skrælles af majskolberne med en skarp kniv og de drysses på toppen af salatfadet.
Dressingen kværnes i flavourshaker, moses med gaffel eller blendes.
tilsæt vand til passende konsistens. smag evt til med salt, hvis dressingen laves meget tynd.
dryp dressingen ud over salaten.
[b:df930156b2]Andet[/b:df930156b2]
Kombinationen af de ret milde ingredienser og den salte/søde feta-pestodressing er efter min mening rigtig god.
vi spiste en rest kold stegt kylling til - det smagte fint.