Page 1 of 1

knækkede hvedekerner

Posted: Tue 19. Jun 2007 08:07
by Susmh
Jeg bagte boller den anden dag og i den anledning havde jeg kogt knækkede hvedekerner, da jeg er for doven til at have dem stående natten over.

Resterne af de kogte hvedekerner endte som tilbehør til maden i denne version.

[size=18:ed23b5caaa][b:ed23b5caaa]Knækkede hvedekerner med grønsager:

Ingredienser:[/size:ed23b5caaa][/b:ed23b5caaa]
[size=12:ed23b5caaa]Knækkede kogte hvedekerner,
man tager hvedekernerne og hælder kogende vand over og lader dem stå til de har suget en masse vand og er blevet bløde.
2 fed hvidløg
salt
peber
balsamico eddike
olie
krydderurter
en god sjat frosne grøntsager= en portion der ca. fylder lige så meget som hvedekernerne efter de er opblødte.
[/size:ed23b5caaa]
[size=18:ed23b5caaa][b:ed23b5caaa]Fremgangsmåde for dummies:[/b:ed23b5caaa][/size:ed23b5caaa]
Hak hvidløget groft og steg det i en god sjat olie på panden til hvidløgene er bløde og har afgivet smag til olien.
Tilsæt grøntsagerne og rør rundt så de får smag af hvidløget.
Tilsæt hvedekernerne og varm blandingen op på panden til grøntsagerne er varme.
Tilsæt salt, peber, lidt balsamico eddike og krydderurter, rør lidt rundt og server.

[size=18:ed23b5caaa][b:ed23b5caaa]Brug:[/b:ed23b5caaa][/size:ed23b5caaa]
Kan bruges i stedet for ris, kartofler eller pasta.
Smager godt til squash postej.