Ingredienser:
soltørrede tomater
hvidløg
ansjosfileter helst de saltede i olie og IKKE små sildefileter!
olivenolie
citronsaft
evt en lille smule sirup hvis det bliver for surt.
tag den ønskede mængde af ingredienserne og blend dem. Olivenolien og citronsaften definerer hvor flydende pestoen skal være.
Der SKAL ansjoser i, det er der smagen sidder og folk som er bange for ansjoser skal holde sig væk fra den her opskrift.
Denne pesto er allerbedst til varme retter, for eksempel som tomatsauce på pizza eller blandet sammen med grønne bønner og så i ovnen, eller på bruschetta hvor det bliver grillet med et stykke mozzarella ovenpå.
Katrine
tomatpesto
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling