Lige for tiden får vi ofte salat bestående af grønne linser, cherry eller blommetomater, ruccola eller spinatblade eller begge, rødløg og andebryst. ellers smager ristet parmaskinke også godt i eller bacon. Og så ristede brødcroutoner.
Dressing: en god balsamico, knust hvidløg evt. en klat honningdijon, olivenolie og peber.
Ellers er rødbedesalat det store hit... rå rødbeder skåret i tern, en god feta smuldret i og en masse bredbladet persille, rødløg og hvidløg.
olivenolie og balsamico ovenpå.
Aribeths salat
Aribeths salat
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
Aribeths salat
kan rødbedesalaten godt laves om formidagen uden den bliver for hvidløgs stærk?
hilsen sine
Tilbage i b
Tilbage i b
Aribeths salat
ja det kan den godt, men lad være med at putte fetaen i før end inden du skal servere den... for lyserød feta er ikke så lækkert at se på... :linski:
Dressingen ville jeg også vente med til senere... ediken trækker vand ud af rødbederne...
Katrine
Dressingen ville jeg også vente med til senere... ediken trækker vand ud af rødbederne...
Katrine