Endnu en potatissalat
Posted: Thu 1. May 2008 08:27
Nye kartofler, kogte og kolde i halve, eller hele hvis små
Forårsløg, i 2-3 cm stykker
Radiser i skiver
Grønne ærter, friske! Ikke noget med dybfrost :fy:
Gode sorte oliven
Feta, den lidt cremede som man selv skærer, i tern
Hele cherrytomater (kan sagtens udelades).
½-1 dl extra jomfru olivenolie blandes med en stor håndfuld frisk oregano, groftsnittet. Lad stå 10-15 minutter inden det blandes med kartoffelsalaten.
En håndfuld, ristede pinjekerner drysses over.
Forårsløg, i 2-3 cm stykker
Radiser i skiver
Grønne ærter, friske! Ikke noget med dybfrost :fy:
Gode sorte oliven
Feta, den lidt cremede som man selv skærer, i tern
Hele cherrytomater (kan sagtens udelades).
½-1 dl extra jomfru olivenolie blandes med en stor håndfuld frisk oregano, groftsnittet. Lad stå 10-15 minutter inden det blandes med kartoffelsalaten.
En håndfuld, ristede pinjekerner drysses over.