Honningglacerede rodfrugter!

Post Reply
User avatar
CXEC
Posts: 9091
Joined: Mon 21. Nov 2005 14:26

Honningglacerede rodfrugter!

Post by CXEC »

Rodfrugter - alle dem man kan lide kan anvendes

Skrælles og skæres i lange stave ikke Julienne, da det er for tyndt, men god størrelse

Akaciehonning - rimelig mængde - jeg slumper den

Sautér pande varmes GODT op og honning hældes på. Rodfrugter væltes ned i og glaceres - ikke for længe de skal være al dente! Serveres strax og uden unødigt ophold sammen med hvad man nu lyster af kød/fjerkræ

:aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth:
Venlige tanker

CXEC



"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Re: Honningglacerede rodfrugter!

Post by 99E »

Rodfrugtsstykkerne vinder ved at blive forkogt.
Er de i olivenstørrelse skal de bare blancheres - større stykker kan forkoges i en 5-7 minutter.
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
User avatar
CXEC
Posts: 9091
Joined: Mon 21. Nov 2005 14:26

Re: Honningglacerede rodfrugter!

Post by CXEC »

Det synes jeg ikke. Men smag og behag. Eller som min elskede afdøde mormor plejede at sige: Degustibus non dispuntandum est. :hhansen:
Venlige tanker

CXEC



"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Post Reply