Nem nem nem madbrød
Posted: Thu 25. Sep 2008 20:50
50 g gær udrøres i 5 dl fingervarmt vand der er tilsat citronsaft. Kom 1 tsk havsalt i, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen bliver klæbrig og flydende.
Hæver til dobbelt størrelse i ca 2 timer. Hæld dejen over i en bradepande, smurt godt med olivenolie. Smør ligeledes overfladen med olivenolie og drys forskellige krydderier og havsalt ovenpå (krydderierne kan være tørret oregano, rosmarin, hvidløg eller oliven)
Sæt nu pladen i en kold ovn og skru op på 200 grader. Bages ½-1 time til overfladen er gylden. Nydes til fx ost og pølser (eller alt andet )
Enjoy.
Hæver til dobbelt størrelse i ca 2 timer. Hæld dejen over i en bradepande, smurt godt med olivenolie. Smør ligeledes overfladen med olivenolie og drys forskellige krydderier og havsalt ovenpå (krydderierne kan være tørret oregano, rosmarin, hvidløg eller oliven)
Sæt nu pladen i en kold ovn og skru op på 200 grader. Bages ½-1 time til overfladen er gylden. Nydes til fx ost og pølser (eller alt andet )
Enjoy.