Max, tror jeg han hedder, siger det her er Verdens Bedste Brød.
Det er i hvert fald nemt og det er virkelig godt.
Så egentlig kan jeg bare linke til opskriften:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/verdens-bedste-broed
...og så tilføje mine ændringer:
Ingredienser
625 gram mel (1 ltr)
- Jeg brugte en halv liter hvedemel, en kvart liter fint speltmel og en kvart liter groft speltmel
5 dl vand
- Jeg koger vandet og lader det køle til 45 grader, før jeg blander lidt af melet i - derefter gær.
2 tsk salt
Frisk gær på størrelse med en ært ELLER 1/4 tsk tørgær.
- Ellers fulgte jeg opskriften.
Hvis jeg havde en røremaskine, ville jeg lade den røre dejen RIGTIG grundigt.
Jeg kom til at bage det lidt for længe, så skorpen blev lidt vel hård - men det løser man ved at pakke det ind i et vådt viskestykke og lade det trække de der 10-20 min. til skorpen er god.
Verdens Bedste Brød (www.kvalimad.dk)
Verdens Bedste Brød (www.kvalimad.dk)
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Verdens Bedste Brød (www.kvalimad.dk)
Det må prøves en dag!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates