Ingredienser (4 stk):
50 g gær
1 tsk. salt
5 dl. vand
5-6 spsk. olie
2 tsk. honning (gerne flydende)
mel for resten
Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Når dejen er lavet, skal den hæve i 30 min. Derefter former du flutene og lader dem hæve 30 min (gerne 45 min, hvis du har tid). Bages i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15-20 min.
De er også rigtig lækker hvis man tilsætter tomatpure, oregano, hvidløg og flåede hakkede tomater, men så skal der selvfølgelig mere mel i
Flutes
- SuttiMusen
- Posts: 113
- Joined: Fri 10. Jul 2009 14:18
Re: Flutes
Ikke meget. Et sted imellem boller og franskbrød
Men de er meget nemme at lave. Næste gang vil jeg prøve at bage dem på pizzastenen
Men de er meget nemme at lave. Næste gang vil jeg prøve at bage dem på pizzastenen
Er helt vild med Netto!
Re: Flutes
Jeg har lige bagt flutes i dag.......
Med knækkede hvedekerner og hørfrø......... 3 stk hjemmebagte flutes vejer det samme som 3 pakker færdigkøbte.......
Med knækkede hvedekerner og hørfrø......... 3 stk hjemmebagte flutes vejer det samme som 3 pakker færdigkøbte.......