Pumpkin pie
Bund:
250 g. hvedemel
150 g. smør
50 g. sukker
1 æggeblomme
Bland mel og sukker sammen. Fordel smørret i melet og saml dejen med æggeblommen. Smør en tærteform. Rul dejen ud, den skal være ca. 3-4 mm. tyk og nogle cm. større i diameter end formen. Anbring dejen i en 22 cm tærteform uden at strække dejen, da det kan få den til at krympe under bagningen. Klip dejen af med en saks 1½ cm fra kanten af formen. Fold den ind over og tryk den op med fingrene, så den danner en højere kant og derved kan holde på fyldet. Der skal stikkes i dejen med en gaffel inden fyldet hældes i.
Fyld:
4 dl. moset kogt græskarkød
½ tsk. salt
4 dl. sødmælk
2 store æg
1½ dl flormelis
2 spsk. sukker
1 ¼ tsk. kanel
½ tsk. stødt tørret ingefær
1 tsk. stødt muskatnød
¼ tsk. stødte nelliker.
Alt fyldet blandes godt sammen i en skål. Det er meget flydende. Hæld fyldet i tærteformen og sæt den midt i ovnen. Bagetiden er ca. 45-55 minutter. Tærten er færdigbagt, når der ikke er noget der hænger ved en gaffel der bliver stukket ned i den. Server lun med flødeskum og vanilleis.
Pumpkin pie.
Return to “Desserter og kager”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling