100 gram rå marcipan
125 gram sukker
1 stang vanille
275 gram hvedemel
175 gram smør
1 stor æggeblomme
en lille håndfuld usmuttede mandler
Flæk vanillestangen og skrab vanillekornene ned i en skål.
Ælt marcipanen sammen med sukker og vanillekorn.
Bland melet i sammen med mandlerne som du har hakket fint i en blender sammen med vanillestangen. (er der store stykker af vanillestangen tilbage fjernes disse inden det ryger i skålen)
Smuldr smørret i og tilsæt æggeblommen.
Ælt til dejen er samlet og lad den herefter hvile i cirka 1 time.
Forvarm ovnen til 190 grader.
Kør dejen igennem kødhakkeren med stjerneformen på og lav lange stjerneformede pølser som du samler som en krans.
Eller rul dejen ud i små pølser og form små kranse på den måde.
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt kransene herpå.
Bag vanillekransene til de er gyldne på næstnederste rille i ovnen i cirka 10 minutter.
Katrine
vanillekranse med marcipan
vanillekranse med marcipan
Lyder :aribeth: :aribeth: :aribeth:
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates