[b:c90de7bf3a]Tilberedningstid:[/b:c90de7bf3a]
10-15 min.
[b:c90de7bf3a]Antal personer retten er beregnet til:[/b:c90de7bf3a]
2+
[b:c90de7bf3a]
Ingredienser:[/b:c90de7bf3a]
Tun i vand på dåse. 2 stks.
Et 1/2 lille løg. Enten rødløg scalotte, almindelig eller salat løg.
Kapers i en passende mængde efter smag og behag. Jeg anvender også noget af vædsken de ligger i.
Mayonaise
Salt
Peber
Dild
-Evt. lidt cfremefraiche
[b:c90de7bf3a]Fremgansmåde - for dummies:[/b:c90de7bf3a]
Løget hakkes og Kapers'ne hakkes. Åbn dåserne med tun og hæld vandet fra. Tunen hældes i en skål med resten af ingredienserne. Bland godt. smag til med dild, salt og peber.
Særligt at være opmærksom på:
Smager HAMMER godt og sætter sig... I ved hvor :hhansen:
[b:c90de7bf3a]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:c90de7bf3a]
ikke-fryseegnet
-Server på hjemmebagte focacciaboller.