250 gr. fintrevet knoldselleri
½ dl. ost
1 fed knust hvidløg
2-3 dl. rasp
1 stort æg
1 stort løg
2 tsk oregano (tørret)
1 halv rød chili uden kerner
1 bdt hakket bredbladet persille
1 tsk salt
Olie til stegning
Personligt kan jeg godt lide dem med grov bulgur og rigtig tomatsovs (men det lader sig jo bedst gøre om sommeren.)
/minski
Selleribøffer/-frikadeller
Selleribøffer/-frikadeller
ørj, det lyder da GODT!!
:aribeth:
:aribeth:
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Selleribøffer/-frikadeller
Der kommer flere opskrifter fra den minskiske kogebog! :hhansen:
Re: Selleribøffer/-frikadeller
Vi har lige spist noget lignende - bare krydret med salt, peber, muskat og persille, og uden ost og hvidløg.
Mumse-mumse.
Nu er vi mætte!
Mumse-mumse.
Nu er vi mætte!
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Selleribøffer/-frikadeller
Åhr - det lyder lækkert 99E
Zappede fluks herover da jeg læste dit indlæg - tak for opskrift/inspiration
Zappede fluks herover da jeg læste dit indlæg - tak for opskrift/inspiration
Re: Selleribøffer/-frikadeller
De er også helt fine på rugbrød dagen efter.
*Smovser*
*Smovser*
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!