Ricotta - sådan da.
Posted: Fri 6. Nov 2009 22:35
Ricottaost er genialt!
Man kan gøre alt muligt med det, inklusive at varme det op (fx bage det eller grille det) fordi det ikke smelter! Lidt ligesom den der Halloumi-ost...
Sådan gør du:
Følg instruktionerne på denne hjemmeside:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hjemmelavet-ricotta-paneer
Særligt at være opmærksom på:
Jeg brugte hvidvinseddike i stedet for citronsaft eller alm. eddike - det gav en god, mild smag.
Man kan gøre alt muligt med det, inklusive at varme det op (fx bage det eller grille det) fordi det ikke smelter! Lidt ligesom den der Halloumi-ost...
Sådan gør du:
Følg instruktionerne på denne hjemmeside:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hjemmelavet-ricotta-paneer
Særligt at være opmærksom på:
Jeg brugte hvidvinseddike i stedet for citronsaft eller alm. eddike - det gav en god, mild smag.