OK, det mest indiske er, at der er karryris til...
Gør sådan:
Tag et ovnfast fad, og grøntsager, der til sammen kan fylde det...
Squash
Løg
Hvidløg
...ovenstående skæres i mundrette stykker og svitses på en pande...
Gulerødder
Blomkål
Broccoli
...koges halvvejs møre i mundrette bidder....
Smør
Mælk
Mel
Muskatnød og
Ost
....som du laver en bechamel af.
Put de stegte/kogte grøntsager i fadet, krydr evt. med salt, peber og karry, hæld bechamel over og drys med cashewnødder.
Smid det i ovnen ved en temperatur, du ka' li' (jeg ville prøve ved 175 grader) i en halv time, til det hele er varmt og mørt.
Tag nu nogle
Kogte, kolde ris, som du steger i
Olie og krydrer med
Rigeligt karry,
salt og peber.
I mellemtiden er grøntsagerne færdige og du kan spise...
Alex' Indiske Grøntsagsfad
Alex' Indiske Grøntsagsfad
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Alex' Indiske Grøntsagsfad
Jeg kan ikke lide varm Broccoli og tvivler på at varm blomkål ville være lige mig, ellers lyder det ok!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates