Pasta a la Lady og Vagabonden
Posted: Sat 8. Sep 2007 16:37
[b:708ddf1263]Tilberedningstid: [/b:708ddf1263]
30 minutter
[b:708ddf1263]Antal personer retten er beregnet til:[/b:708ddf1263]
4
[b:708ddf1263]Ingredienser:[/b:708ddf1263]
400 g magert hakket oksekød
pinjekerner
parmesan
persille
hvidløg
skallen fra en økologisk citron
et æg
en skive daggammelt brød
salt og peber
En god tomatsovs, helst blendet.
[b:708ddf1263]Fremgansmåde - for dummies: [/b:708ddf1263]
Hak pinjekernerne, persillen og hvidløget bland det med køddet, ægget citronskrællen, det daggamle brød som du har blødt op i lidt vand eller mælk og så smuldret og parmesanen som du har revet, samt salt og peber. Mos det hele godt sammen med fingrene og rul fine små kødboller, lidt citronsaft kan eventuelt tilsættes hvis man ønsker.
Brun kødbollerne i olivenolie og put dem derefter i tomatsaucen og lad det koge lidt.
Server med frisk pasta og hakket persilleog masser af parmesan.
[b:708ddf1263]Særligt at være opmærksom på: [/b:708ddf1263]
Kødbollerne kan også blot koges med i kødsovsen hvis man ikke vil stege dem, så bliver de lidt blødere i det.
[b:708ddf1263]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:708ddf1263]
Nej det tror jeg ikke på grund af persillen...
Katrine
30 minutter
[b:708ddf1263]Antal personer retten er beregnet til:[/b:708ddf1263]
4
[b:708ddf1263]Ingredienser:[/b:708ddf1263]
400 g magert hakket oksekød
pinjekerner
parmesan
persille
hvidløg
skallen fra en økologisk citron
et æg
en skive daggammelt brød
salt og peber
En god tomatsovs, helst blendet.
[b:708ddf1263]Fremgansmåde - for dummies: [/b:708ddf1263]
Hak pinjekernerne, persillen og hvidløget bland det med køddet, ægget citronskrællen, det daggamle brød som du har blødt op i lidt vand eller mælk og så smuldret og parmesanen som du har revet, samt salt og peber. Mos det hele godt sammen med fingrene og rul fine små kødboller, lidt citronsaft kan eventuelt tilsættes hvis man ønsker.
Brun kødbollerne i olivenolie og put dem derefter i tomatsaucen og lad det koge lidt.
Server med frisk pasta og hakket persilleog masser af parmesan.
[b:708ddf1263]Særligt at være opmærksom på: [/b:708ddf1263]
Kødbollerne kan også blot koges med i kødsovsen hvis man ikke vil stege dem, så bliver de lidt blødere i det.
[b:708ddf1263]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:708ddf1263]
Nej det tror jeg ikke på grund af persillen...
Katrine