Lyn - Nudler med diverse
Posted: Sun 13. Jan 2008 09:36
Kinesiske nudler, ca en halv plade pr. person
Grøntsager: gulerødder, broccoli, porrer, løg, peberfrugt, slikærter osv.
Alt i skiver eller småstykker
Hakkede tomater på dåse, 1-2 afhængig af den øvrige mængde
Kyllingefilet
Olie til stegning
krydderier: chili, cayenne, salt , peber , oregano, koriander, karrypasta
Olien varmes og krydderier stegs heri.
Kødet, i småstykker, steges i olien til gennemstegt.
Grøntsager smides i og steger sammen med kød og hakkede tomater til passende mørhedsgrad - må gerne være sprøde
Nudler koges efter anvisning på pakken og dryppes af i si.
Vendes herefter i kød og grøntsager - en madpincet er frenragende til formålet - g steger med nogle minutter.
Retten kan tåle og stå at snurre nogen tid - eller bare spises straks.
Fryseegnet: Uden tvivl
Grøntsager: gulerødder, broccoli, porrer, løg, peberfrugt, slikærter osv.
Alt i skiver eller småstykker
Hakkede tomater på dåse, 1-2 afhængig af den øvrige mængde
Kyllingefilet
Olie til stegning
krydderier: chili, cayenne, salt , peber , oregano, koriander, karrypasta
Olien varmes og krydderier stegs heri.
Kødet, i småstykker, steges i olien til gennemstegt.
Grøntsager smides i og steger sammen med kød og hakkede tomater til passende mørhedsgrad - må gerne være sprøde
Nudler koges efter anvisning på pakken og dryppes af i si.
Vendes herefter i kød og grøntsager - en madpincet er frenragende til formålet - g steger med nogle minutter.
Retten kan tåle og stå at snurre nogen tid - eller bare spises straks.
Fryseegnet: Uden tvivl