Hvad spiser I til fiskefrikadeller?
Det skal vi nemlig have til aften, men jeg savner inspiration til tilbehør... Jeg har kartofler, hvidkål, gulerødder, peberfrugt... og sikkert også andet...
Overvejer noget stuvet hvidkålsagtigt...
Madtråden!
Re: Madtråden!
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Re: Madtråden!
Det kommer an på, hvordan fiskefrikadellerne er krydret.
Men fx:
- små, kogte kartofler vendt i pesto + "sommeragtig salat".
- Små kote kartfoler med smør + salat
- squash-"spaghetti" med tomatsauce
- ærtemos (grønne ærter most med smør og evt. en spsk creme fraiche, salt og peber).
- coleslaw og fritter
Man kunne sikkert også lave kogte kartofler med persillesovs.
Men fx:
- små, kogte kartofler vendt i pesto + "sommeragtig salat".
- Små kote kartfoler med smør + salat
- squash-"spaghetti" med tomatsauce
- ærtemos (grønne ærter most med smør og evt. en spsk creme fraiche, salt og peber).
- coleslaw og fritter
Man kunne sikkert også lave kogte kartofler med persillesovs.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
smukke-ped wrote:Forleden var min far her med fisk.....så jeg lavede fars, og stegte til deller. De blev spist med helt friske kartofler og persillesovs.
Friskhakket, frisk fisk til friske fiskedeller er fantastisk...
Faktisk er frisk fisk generelt ret fantastisk...
Vi har fyldt en masse rødfisk med friske krydderurter:
Og så har vi frosset dem ned.
Pointen skulle gerne være, man så hiver sådan en fiskefætter op, smider den i et fad med hvidvin og så damper den i ovnen til den er færdig. Nem mad!
De er fyldt med forskellige blandinger af koriander, timian, mynte og persille. Nåhja, og kørvel.
Og så har vi haft første ægte grillaften på altanen...
Bøffer og moskusfrankfurtere med kartoffelsalat m. kvanstilke i.
Jeg ELSKER kvan!!!
I går bagte vi pizzaer:
Noget skulle vi jo bruge den tomatsovsrest til...
Øverst til venstre: Tørret skinke, squash"spaghetti"-rester, dåseartiskok, masser af ost.
Øverst til højre: Asparges, skinke, artiskok, oooost.
De var gode. Især den med asparges, faktisk...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Kartoffelsalaten er helt hjemmelavet.
Kartofler, kvanstilke, creme fraiche, et fint hakket løg, olivenolie med hvid trøffel-smag.
Det er overhovedet ikke det samme som sådan en købekartoffelsnaskesalat.
Lidt ligesom slagterens moskusfrankfurtere IKKE er det samme som hotdogpølser...
Kartofler, kvanstilke, creme fraiche, et fint hakket løg, olivenolie med hvid trøffel-smag.
Det er overhovedet ikke det samme som sådan en købekartoffelsnaskesalat.
Lidt ligesom slagterens moskusfrankfurtere IKKE er det samme som hotdogpølser...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Så er der marmelade!
Hvordan smager kvanmarmelade?
Som en blanding af rabarbermarmelade og bladselleri med et touch af citron.
Hvordan smager kvanmarmelade?
Som en blanding af rabarbermarmelade og bladselleri med et touch af citron.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Idag har vi fået pasta carbonara med ærter. Aja har lavet det. Desserten er jordbær med fløde.
Godt det snart er den første, budgettet har lidt en anelse under motorcykelkøb
Godt det snart er den første, budgettet har lidt en anelse under motorcykelkøb
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Madtråden!
Galloway flanksteak og salat fra køkkenhaven.
Vi har fundet et sted der er ret billig med kød fra 100% fritgående Galloway og skotsk højland. det smager super godt og bliver leveret lige til lågen i frostkasser. Så er det ingen sag at spise dyr der har haft et ordentligt liv.
Vi har fundet et sted der er ret billig med kød fra 100% fritgående Galloway og skotsk højland. det smager super godt og bliver leveret lige til lågen i frostkasser. Så er det ingen sag at spise dyr der har haft et ordentligt liv.
Re: Madtråden!
Stinemull kan du overtales til at give navnet på din leverandør?
Jeg syntes det er svært af finde noget fornuftigt oksekød.
Jeg syntes det er svært af finde noget fornuftigt oksekød.
Susanne
Always look at the bright side of life.
Always look at the bright side of life.
Re: Madtråden!
Det hedder jelling naturkød og man bestiller bare online og så levere de. Mener de kommer her op mindst hver 2. Uge.