er der nogle klåge madlavnings strigler der kan svare mig på om det ville være en god ide at smide et par vildænder ned den suppe jeg har tænkt mig at koge på et lamme ben?
eller er det spild af god and?
hvad hulan skal man ellers gøre med sådan noget vildt, jeg har også en vildgås der ligger og skuler til mig nede i fryseren.
jeg har også 2 poser spinat der trænger til at blive brugt, hvad skal jeg bruge dem til? normalt plejer spinat her hjemme blive kombineret fløde eller ost. Men vi køre 100% mælke fri så det kan jeg ikke bruge. nogle gode ideer?
Jeg er ved at rydde ud i skabe og fryser. Så nu skal noget af det jeg ikke helt ved hvad jeg skal med, laves om til noget jeg kan hive op af fryseren på travle dag. Også skal jeg i snebolde krig, kælke og lave en snemand mere Og bare nyde at være sammen med min familie. Vi har så røv travlt i den her tid.
Jeg kan i øvrigt anbefalde de her hvis man har bønner der trænge til at blive brugt. De kan varieres temligt meget, og smør erstatter fint kokos olie
1 håndfuld hvide bønner
1 håndfuld kikærter
1 håndfuld nødder
2-3 æg
1/2 tsk bagepulver
1 stor spiseskefuld kokosolie
I minihakker/blender, derefter vaffeljern
god weekend til jer alle sammen
koge klåge strigler
Re: koge klåge strigler
Jeg ville skære brysterne fra ænder og vildgås, og koge suppe på skroget af vildænder og gås. Dumpe brysterne i suppen og koge dem i 10-15 min alt efter størrelse. Lad dem trække i noget suppe til dagen efter. Rids brysterne let og smid dem i en varm ovn til skindet er sprødt og brystet er gennemvarmt.
Så kan du bruge resten af suppen til din lammesuppe..........
Efter jeg har lært at lave andebryster på dén måde har jeg ikke helt så meget imod det læs ænder og gæs der hvert år lander i min fryser..... Ofte så bliver brysterne skåret af INDEN de ryger i fryseren. Hvis jeg gider koger jeg fond på skroget og fryser ned i passende portioner.... hvis ikke, så ryger de bare ud.
Så kan du bruge resten af suppen til din lammesuppe..........
Efter jeg har lært at lave andebryster på dén måde har jeg ikke helt så meget imod det læs ænder og gæs der hvert år lander i min fryser..... Ofte så bliver brysterne skåret af INDEN de ryger i fryseren. Hvis jeg gider koger jeg fond på skroget og fryser ned i passende portioner.... hvis ikke, så ryger de bare ud.
Re: koge klåge strigler
Hov, jeg så lige at I kører uden mælk. Den spinat du plejer at lave med fløde, kan du ikke lave den med et soyaprodukt?
Re: koge klåge strigler
jeg har en ide om at nogen af dem skal laves til pate, men det bliver vist ikke en dag hvor den står på masse produktion de så super lækre ud de pateer anja viste billeder af.
jo jeg kan godt erstate med soya, men det kommer det jo ikke til at smage af ost af. jeg er bare bange for det bliver smagsløst. Jeg syntes ikke det er svært at være mælke fri, men osten den savner jeg altså.
er der fedt nok på vildænder til at lave rillet? jeg er hvert fald haft et par forsøg med det her vildt hvor det blev vildt tørt fordi det er så magert. men det smager godt når det lykkes.
jo jeg kan godt erstate med soya, men det kommer det jo ikke til at smage af ost af. jeg er bare bange for det bliver smagsløst. Jeg syntes ikke det er svært at være mælke fri, men osten den savner jeg altså.
er der fedt nok på vildænder til at lave rillet? jeg er hvert fald haft et par forsøg med det her vildt hvor det blev vildt tørt fordi det er så magert. men det smager godt når det lykkes.
hilsen sine
Tilbage i b
Tilbage i b
Re: koge klåge strigler
Der er ikke fedt nok på vildænderne til at lave rilette
Men du kan med godt resultat blande fond i kødet, bare kog det godt ind, det smager skønt (fedtet skal selvfølgelig også i)
Men du kan med godt resultat blande fond i kødet, bare kog det godt ind, det smager skønt (fedtet skal selvfølgelig også i)
Re: koge klåge strigler
Jeg synes ikke vildænder er tørre, derimod er fasan meget meget magert, det skal have et skud fedt af en art.
Til nytår lavede vi fasan-anderilette, det var super lækkert.
Til nytår lavede vi fasan-anderilette, det var super lækkert.