Jeg har en bette and på ca. 3 kg....
Ikke så fed som de ellers godt kan være. (den har levet frilands på 6 ha. med en masse andre ænder og gæs, så den har masser af kød i stedet for fedt)
Nogen seje forslag til hvad jeg skal gøre ved dyret inden vi æder den???
Da jeg har nogle stykker, er vi ved at være træt af traditionel andesteg (det troede jeg slet ikke man kunne blive, men det kan man, og så passer det sig også bedst som vintermad)
Da jeg er allergiker, må der ikke indgå: peberfrugt, citrusfrugter, selleri, de fleste stærke krydderier eller surmælksprodukter i tilberedningen, og heller ikke pastinakker, men det er bare fordi det er umad der burde forbydes..
Kom frit med gode idéer, meget gerne noget med ris.....
En and
- Dorte Hansen
- Posts: 1316
- Joined: Fri 18. Nov 2005 09:37
Re: En and
Nå ja, så gider jeg helst heller ikke partere den alt for meget/besværligt før jeg gør noget ved den....
Nu med køter-bande!
Re: En and
langtidssteg den i en eller anden slags stegeso... 5-6 timer ved 120 grader og så låget af og lige grille til sidst... med diverse rodfrugter omkring....
Man kan ikke blive træt af andesteg! NEEEEEEEEJ!
Eller kog den med en masse godt....
Man kan ikke blive træt af andesteg! NEEEEEEEEJ!
Eller kog den med en masse godt....
Raxacoricofallapatorius
Re: En and
uhm - and!
min yndlings-anderet er double fried duck, hvor lår og vinger og skrog langtidssteges med soja og risvin og ingefær og den slags - og imens marineres andebrystet i noget tilsvarerende.
Når lår og vinger og den slags er supermøre, så pilles kødet af benene. Lav en tynd sovs af skyen og maizenajævning, smid kød, svampe og nogle friske sprøde grønsager i. kog ris til. Skær andebrystet ud i mindre stykker, vend dem i maizenamel, dybsteg dem med skind og det hele og server det hele samlet.
min yndlings-anderet er double fried duck, hvor lår og vinger og skrog langtidssteges med soja og risvin og ingefær og den slags - og imens marineres andebrystet i noget tilsvarerende.
Når lår og vinger og den slags er supermøre, så pilles kødet af benene. Lav en tynd sovs af skyen og maizenajævning, smid kød, svampe og nogle friske sprøde grønsager i. kog ris til. Skær andebrystet ud i mindre stykker, vend dem i maizenamel, dybsteg dem med skind og det hele og server det hele samlet.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: En and
jamen det gør jeg da gerne, når du nu snart kommer og gør mit hus rent!
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: En and
...en dag umiddelbart efter den første? Så jeg har råd til at købe en and!
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
- Dorte Hansen
- Posts: 1316
- Joined: Fri 18. Nov 2005 09:37
Re: En and
annetteB wrote:...en dag umiddelbart efter den første? Så jeg har råd til at købe en and!
Ja,men jeg vil også være med, og jeg vil godt gi en and......
Nu med køter-bande!
Re: En and
det lyder dejligt Annette... jeg vil også have and på den der måde... det lyder lækkerheds! dybstegning ...mååååhms....
Er det måske det jeg engang har fået på en kinøjserrestaurant for mange år siden?
Er det måske det jeg engang har fået på en kinøjserrestaurant for mange år siden?
Raxacoricofallapatorius
Re: En and
Der er masser af gode opskrifter på nettet, hvis der ikke er nogen herinde der kan hjælpe.