Frikadeller fra en oldgammel kogebog

QueSera
Posts: 69
Joined: Sat 22. Nov 2008 19:28

Re: Frikadeller fra en oldgammel kogebog

Post by QueSera »

aribeth wrote:frikadeller er flæsk... karbonader/krebinetter er kalv/flæsk ... forloren hare er kalv/flæsk....




Og jeg er fuldstændig enig :linski:
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Re: Frikadeller fra en oldgammel kogebog

Post by annetteB »

jeg har lyst til frikadeller!! Nuuu!!
Er jeg da virkelig nødt til at køre i brugsen efter dato-tilbuds-kød?!
(De HAR noget, så jeg, da jeg var nede efter gær)

Frikadeeeller!! Nuuu!!
Og de laves selvfølgelig af svin. eller kalv og svin.
Krebinetter laves af ren kalv. Eller af skinkekød.
Forloren hare laves af halvt svin, halvt okse.Og bacon.

Hrmpf. vi har jo ellers den der datotilbudssvinemørbrad liggende, det var egentlig den jeg ville finde en tilberedning til, så vi ikke bare får mørbradbøffer med bløde løg, hvide kartofler og champignonflødesovs fordi jeg ikke kan finde på andet idag.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Post Reply