Madtråden!
Re: Madtråden!
Frikadeller af økosvin... Vi har ikke fået svinefrikadeller i årevis. De var gode. kartofler med urtesalt til. Og squash, løg, salvie, persille, hvidløg stegt af på panden og glaceret med lidt hindbæreddike til sidst. Køkkenhave-win
Raxacoricofallapatorius
Re: Madtråden!
Jeg skal have smørstegt fjæsingfileter med nyopgravede kartofler til.
Godzilla....the Donkeymom
Don't underestimate the power of denial.
Don't underestimate the power of denial.
Re: Madtråden!
Jeg skal have smørstegt fjæsingfileter med nyopgravede kartofler til.
Godzilla....the Donkeymom
Don't underestimate the power of denial.
Don't underestimate the power of denial.
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: Madtråden!
Lammeribben + et lille stykke ryg, simrede i stegeso med citrongræs og limeblade.
Den sidste halve time fik væden et skvæt bulgur og nogle hele fed hvidløg. Det sidste kvarter kom der tomater (fra drivhuset), salat og ærter ved.
Jeg havde også en bøtte kikærter, der blev lavet til humus og da vi drukner i agurker fra drivhuset, lavede jeg tzatikki også.
Dertil brød og ribsvin!
Nu er jeg mæt og træt.
Den sidste halve time fik væden et skvæt bulgur og nogle hele fed hvidløg. Det sidste kvarter kom der tomater (fra drivhuset), salat og ærter ved.
Jeg havde også en bøtte kikærter, der blev lavet til humus og da vi drukner i agurker fra drivhuset, lavede jeg tzatikki også.
Dertil brød og ribsvin!
Nu er jeg mæt og træt.
Re: Madtråden!
Pia wrote:Lammeribben + et lille stykke ryg, simrede i stegeso med citrongræs og limeblade.
Den sidste halve time fik væden et skvæt bulgur og nogle hele fed hvidløg. Det sidste kvarter kom der tomater (fra drivhuset), salat og ærter ved.
Jeg havde også en bøtte kikærter, der blev lavet til humus og da vi drukner i agurker fra drivhuset, lavede jeg tzatikki også.
Dertil brød og ribsvin!
Nu er jeg mæt og træt.
Det smagte fantastisk, og den der ribsvin kunne jeg godt blive forfalden til
Heidi
Re: Madtråden!
Har du puttet salat og ærter i en stegeso i et kvarter? Er det ikke riiiiigelig tid? Vi har fået flæsk, blancherede snittebønner vendt i smør, stegte squash og løg og kartofler.
Raxacoricofallapatorius
Re: Madtråden!
Jep, det blev vildt godt, og stadig med bid
- stardancer
- Posts: 525
- Joined: Thu 22. Jun 2006 16:59
Re: Madtråden!
Vi fik hver en stor bagekartoffel med hvidløgs-ramsløgssmør til, en kogt majskolbe med smør og et drys salt og hvidløgsmarinerede koteletter igår. Nøj det var godt! Kunne faktisk godt ha nommet 2 bagekartofler og nøjedes med én kotelet istedet - ELSKER bagekartofler
Knægten fik rugbrødsmadder, han gider ikke majs og koteletter og er heller ikke ret glad for kartofler. Kræsenpind. Fatter ikke at de 2 madgrise herhjemme har kunnet producere sådan et kræsent barn
Knægten fik rugbrødsmadder, han gider ikke majs og koteletter og er heller ikke ret glad for kartofler. Kræsenpind. Fatter ikke at de 2 madgrise herhjemme har kunnet producere sådan et kræsent barn
/Sofie
Re: Madtråden!
Vi skal have rester af suppen fra i forgårs. Overvejer at koge lidt kartofler og mose ned i den så den bliver lidt modificeret.