svampepande med kylling
Posted: Fri 11. Jan 2008 22:40
Til 6 personer.
[b:927bfe70cb]Ingredienser:[/b:927bfe70cb]
500 gram reelt kyllingekød uden skind og ben
700 gram blandede svampe med fast kød
2 små aflange grøn chili
hvidløg efter smag
friskkværnet peber
soya
lidt vand
tør sherry eller lignende
maizenamel
neutralt smagende olie
[b:927bfe70cb]Fremgangsmåde:[/b:927bfe70cb]
kødet skæres i tynde skiver og steges i olien for rask varme.
Når kødet har skiftet farve tilsættes chili og hvidløg i tynde strimler og der krydres med peber.
Tilsæt svampene i grove stykker. Steg til de har afgivet en anelse væde.
skru da lidt ned for varmen.
Hæld soya og evt lidt vand ved. smag til med sherry.
jævn skyen med maizena.
serveres med ris.
Kyllingekødet kan udelades, hvis ikke man har lyst til kød. Så er det bare en svampepande - og den smager stadig godt.
[b:927bfe70cb]Ingredienser:[/b:927bfe70cb]
500 gram reelt kyllingekød uden skind og ben
700 gram blandede svampe med fast kød
2 små aflange grøn chili
hvidløg efter smag
friskkværnet peber
soya
lidt vand
tør sherry eller lignende
maizenamel
neutralt smagende olie
[b:927bfe70cb]Fremgangsmåde:[/b:927bfe70cb]
kødet skæres i tynde skiver og steges i olien for rask varme.
Når kødet har skiftet farve tilsættes chili og hvidløg i tynde strimler og der krydres med peber.
Tilsæt svampene i grove stykker. Steg til de har afgivet en anelse væde.
skru da lidt ned for varmen.
Hæld soya og evt lidt vand ved. smag til med sherry.
jævn skyen med maizena.
serveres med ris.
Kyllingekødet kan udelades, hvis ikke man har lyst til kød. Så er det bare en svampepande - og den smager stadig godt.