Altså her kan anvendes Torsk eller Sandart alt efter smag og økonomi.
Tilberedningstid. Ikke noget bestemt minut tal, for jeg har ikke taget tid.
Antal personer afhænger af antallet af filletter.
Ingredientser:
Filletter af en af ovenstående fiskearter
Porrer -skæres i skiver
Gulerødder -skæres i passende stykker
Kapers
Salt
Peber
Fiskebuillonterning -opløses i en kop vand
Fiskesennep
Hvid vin
Citron
Filletterne lægges i et ildfast fad sammen med de udskårne grøntsager, og kapers, salt og peber samt fiske sennepdryses ud over og den opløste fiskebuillonterning hældes ved.
Ind i en forvarmet ovn 200 grader til filletterne er HELT hvide.
Server med ris eller kartoffler efter smag og behag.
Fisk i fad
Fisk i fad
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Fisk i fad
Variation over samme tema:
Fileter af laks eller sej
Masser af grønsager i tern eller skiver (f.eks. gulerødder, squash, porrer, peberfrugter, fennikel, selleri)
Tør hvidvin
Fiskebouillon
Salt og peber
Samme fremgangsmåde som Céleste - og vi har heller ikke lige taget tid... men det betyder som regel ikke noget for resultatet :-)
Fileter af laks eller sej
Masser af grønsager i tern eller skiver (f.eks. gulerødder, squash, porrer, peberfrugter, fennikel, selleri)
Tør hvidvin
Fiskebouillon
Salt og peber
Samme fremgangsmåde som Céleste - og vi har heller ikke lige taget tid... men det betyder som regel ikke noget for resultatet :-)
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Fisk i fad
Pipper lige at du gerne måtte lave din egen tråd så andre ikke behøver åbne min for at finde din! :-)
Ikke fordi du ikke må figurere i min, men for nemhedens skyld.
Og så glemte jeg hvidvin i min egen opskrift!
Ikke fordi du ikke må figurere i min, men for nemhedens skyld.
Og så glemte jeg hvidvin i min egen opskrift!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Fisk i fad
Hvis vi tilføjer hvidvin til din opskrift, er vi vist lige omtrent fremme ved det samme resultat :hhansen:
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Fisk i fad
Og så glemte jeg også citron! Må hellere rette til!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates