Fisk i fad
Posted: Mon 28. May 2007 17:48
Altså her kan anvendes Torsk eller Sandart alt efter smag og økonomi.
Tilberedningstid. Ikke noget bestemt minut tal, for jeg har ikke taget tid.
Antal personer afhænger af antallet af filletter.
Ingredientser:
Filletter af en af ovenstående fiskearter
Porrer -skæres i skiver
Gulerødder -skæres i passende stykker
Kapers
Salt
Peber
Fiskebuillonterning -opløses i en kop vand
Fiskesennep
Hvid vin
Citron
Filletterne lægges i et ildfast fad sammen med de udskårne grøntsager, og kapers, salt og peber samt fiske sennepdryses ud over og den opløste fiskebuillonterning hældes ved.
Ind i en forvarmet ovn 200 grader til filletterne er HELT hvide.
Server med ris eller kartoffler efter smag og behag.
Tilberedningstid. Ikke noget bestemt minut tal, for jeg har ikke taget tid.
Antal personer afhænger af antallet af filletter.
Ingredientser:
Filletter af en af ovenstående fiskearter
Porrer -skæres i skiver
Gulerødder -skæres i passende stykker
Kapers
Salt
Peber
Fiskebuillonterning -opløses i en kop vand
Fiskesennep
Hvid vin
Citron
Filletterne lægges i et ildfast fad sammen med de udskårne grøntsager, og kapers, salt og peber samt fiske sennepdryses ud over og den opløste fiskebuillonterning hældes ved.
Ind i en forvarmet ovn 200 grader til filletterne er HELT hvide.
Server med ris eller kartoffler efter smag og behag.