Tilberedningstid: 30 min.
Pris: billig
Absolut fedtfattig
Et stykke laksefilet, med skind (sådan en hel fætter der fås i netto -uden ben )
500 gr grøntsager: broccoli og blomkål i buketter ( frosne kan bruges), gulerødder i skiver.
Krydderier: citronsaft, peber, salt, div. krydderurter, evt. lidt smør
Ovnen varmes til 200 grader varmluft.
I et fad lægges fisken m skindsiden nedad.
Grøntsagene fordeles ved siden af
Fisken dryppes med rigelige mængder af citron og krydres med krydderierne -grøntsagerne krydres ligeledes.
Der kan fordeles lidt smør på fisken.
I ovnen ca 20 minutter, indtil fisken stadig er saftig, men kan deles i flager.
Hvis man har travlt kan det udmærket laves med frosne ingredienser.
Serveres med kuvertbrød, eller ris, pasta eller kartofler.
hel laksefilet i ovn
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling