Laks med bacon
Posted: Sat 8. Sep 2007 19:10
Man tager:
et antal laksesteaks uden skind.
bacon i tynde skiver.
friskkværnet peber.
salt.
Vikl baconskiverne rundt om laksestykkerne. Hold dem evt fast med en kødnål eller en snor.
Varm en tør stegepande godt op: steg laksestykkerne ganske kort på alle sider for høj varme, krydr med salt og peber.
Sluk for stegepanden (tag panden fra blusset, hvis du har el-komfiur) og lad laksen blive på stegepanden - laksekødet "koger" videre på restvarmen.
Jeg serverede med frisk pasta, pesto, dampede broccolibuketter og fine ærter.
et antal laksesteaks uden skind.
bacon i tynde skiver.
friskkværnet peber.
salt.
Vikl baconskiverne rundt om laksestykkerne. Hold dem evt fast med en kødnål eller en snor.
Varm en tør stegepande godt op: steg laksestykkerne ganske kort på alle sider for høj varme, krydr med salt og peber.
Sluk for stegepanden (tag panden fra blusset, hvis du har el-komfiur) og lad laksen blive på stegepanden - laksekødet "koger" videre på restvarmen.
Jeg serverede med frisk pasta, pesto, dampede broccolibuketter og fine ærter.