Ørredpaté..
Posted: Sun 31. May 2009 10:19
Man tager:
200 gr - 300 gr ørredfilet eller hellefisk, eller røget laks eller andet røget fisk. Sild er også ganske godt.
2 pakker friskost ala Philadelphia eller anden friskost. Buko's er ganske god. Men der skal ikke være krydderier i.
Man smider det hele i blenderen og blender det.
Smid i en beholder med låg på, lad stå i køleskab en times tid (eller til du ikke kan holde fingrene fra det længere) og guf løs. Bedre en sildepostej!
Mine unger elsker det!
Bon appetit.
200 gr - 300 gr ørredfilet eller hellefisk, eller røget laks eller andet røget fisk. Sild er også ganske godt.
2 pakker friskost ala Philadelphia eller anden friskost. Buko's er ganske god. Men der skal ikke være krydderier i.
Man smider det hele i blenderen og blender det.
Smid i en beholder med låg på, lad stå i køleskab en times tid (eller til du ikke kan holde fingrene fra det længere) og guf løs. Bedre en sildepostej!
Mine unger elsker det!
Bon appetit.