Ingredienser: 2 store hakkede løg 375 gr. hakket oksekød 30 gr. margarine 1 tsk. karry 600 gr. kartofler i skiver ¾ liter vand 1½ tsk. salt 2 knsp. peber 3 store groftrevne gulerødder 300 gr. snittet hvidkål 100 gr. spaghetti i små stykker Margarinen smeltes og karry tilsættes. Løg og kød svitses heri. Kartofler, vand, salt og peber kom-mes i. Koges ved svag varme i 10 min. Gulerødder, hvidkål og spaghetti tilsættes. Retten koger yderligere 10 min. Når vi laver lasagne, erstatter vi i øvrigt altid halvdelen af kødet med revne gulerødder (og dropper becamelsovsen). Det smager meget bedre og er selvfølgelig sundere.
Sk
Madam Becks amagergryde
Madam Becks amagergryde
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!