Man skal bruge:
500 g hakket oksekød
1 pakke lasagneplader
1 dåse hakkede tomater
1 stort bæger hytteost
500 g gulerødder
300-350 g frisk spinat
salt
peber
hvidløg efter smag - vi brugte 6 fed, og det smagte skønt
Sådan gør man:
Tænd ovnen på 175 grader. Riv gulerødderne. Skyl og afdryp spinaten.
Smid kødet i en gryde og brun det godt af, kom de revne gulerødder i og lad det stege i 5 minutter. Krydr med salt og peber.
Tilsæt de hakkede tomater og hvidløg. Lad det hele simre i 10-15 minutter, tilsæt en skvat vand, hvis det bliver for tørt. Tilsæt til sidst spinaten.
Kom en god skefuld sovs i bunden af et fad og dæk den med lasagneplader. Fortsæt til det hele er brugt. Det sidste lag afsluttes med sovs, der dækkes med et jævnt lag hytteost.
Dæk fadet med bagepapir, sæt det i ovnen og bag lasagnen i ca. 30 minutter. Fjern bagepapirer fra lasagnen de sidste 10 minutter af bagetiden, så den når at blive gylden.
Lad lasagnen hvile 5-10 minutter inden servering.
Lasagnen smager rigtig godt, og bliver om muligt endnu bedre dagen efter.
Grøn lasagne med hytteost
Re: Grøn lasagne med hytteost
Af hjertet tak
Den glæder jeg mig til at prøve i næste uge, når Oliver skal til at lave maden
Hvis du har flere afprøvede, mandevenlige, opskrifter må du endelig sige til
Den glæder jeg mig til at prøve i næste uge, når Oliver skal til at lave maden
Hvis du har flere afprøvede, mandevenlige, opskrifter må du endelig sige til