Italienske kødboller i tomatsauce
Posted: Thu 11. Jun 2009 19:38
De her kødboller er superlækre og krydrede....Og så er de nemme - specielt når Erik laver dem
Kødboller
500 g hakket svinekød
1 lille finthakket løg
1-2 hakkede fed hvidløg
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 æg
1 dl bouillon
salt og peber
Rør det hele sammen og lad farsen trække i min. 30 minutter, form herefter farsen til valnøddestore farsboller, der steges på panden.
Tomatsauce
1 lille hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 spks olivenolie
1 dåse flåede tomater
1 dl bouillon
salt og peber
1 spks hakket persille
Svits løg og hvidløg klart i olien. Kom de hakkede tomater i sammen med bouillonen og lad saucen simre i 25-30 minutter, rør af og til.
Smag den til med salt og peber og bland den hakkede persille i.
Serveres med pasta, salat eller hvad man ellers kunne tænke sig
Kødboller
500 g hakket svinekød
1 lille finthakket løg
1-2 hakkede fed hvidløg
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 æg
1 dl bouillon
salt og peber
Rør det hele sammen og lad farsen trække i min. 30 minutter, form herefter farsen til valnøddestore farsboller, der steges på panden.
Tomatsauce
1 lille hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 spks olivenolie
1 dåse flåede tomater
1 dl bouillon
salt og peber
1 spks hakket persille
Svits løg og hvidløg klart i olien. Kom de hakkede tomater i sammen med bouillonen og lad saucen simre i 25-30 minutter, rør af og til.
Smag den til med salt og peber og bland den hakkede persille i.
Serveres med pasta, salat eller hvad man ellers kunne tænke sig