[b:e38697eba9]Tilberedningstid: [/b:e38697eba9] hmm 15-30 min
[b:e38697eba9]Antal personer retten er beregnet til: [/b:e38697eba9] Det afhænger af mængden af kartofler, men lad os her sige 4 personer
[b:e38697eba9]Ingredienser: [/b:e38697eba9]
kartofler 800 g
Creme fraiche 18% et halvt bæger ca.
Løg et mellemstort
Sennep, dijon en stor teske
Purløg meget
Løvstikke
Mynte en smule (frisk selvfølgelig)
Basilikum hvis man synes
salt peber
citronsaft
[b:e38697eba9]Fremgansmåde - for dummies: [/b:e38697eba9] skrab eller skræl og kog kartoflerne, lad dem køle mens du laver dressingen.
Rør creme fraiche, sennep, citronsaft, hakket løg, salt og peber sammen med purløg og de andre krydderurter som du har hakket fint.
Skær kartoflerne i stykker og spis.
[b:e38697eba9]Særligt at være opmærksom på: [/b:e38697eba9]
I princippet kan man bruge alle slags friske krydderurter... små chornichoner er også gode i.
[b:e38697eba9]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:e38697eba9]
Ikke fryseegnet
Hilsen
Katrine
Kold kartoffelsalat
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling