[b:2707c645f3]Tilberedningstid: [/b:2707c645f3] 10 minutter
[b:2707c645f3]Antal personer retten er beregnet til:[/b:2707c645f3] Det kommer an på mængden af røbeder.
[b:2707c645f3]
Ingredienser: [/b:2707c645f3]
Rå rødbeder
Bredbladet persille
Rødløg
Hvidløg
Feta
Salt
Peber
Balsamico eddike
Olivenolie
[b:2707c645f3]Fremgansmåde - for dummies: [/b:2707c645f3]
Skræl rødbederne og hak dem i små tern på 1 cm til ½ cm tykkelse
Gør det samme med et rødløg
Bland det og smuldr en god feta ned i blandingen
Tag en kæmpe dusk bredbladet persille og hak det groft og put det ned til rødbederne
Knus et fed hvidløg og put i, hæld olie og eddike samt salt og peber over og bland det hele sammen
[b:2707c645f3]Særligt at være opmærksom på: [/b:2707c645f3]
Smager fremragende til grillmad, og kan også laves med kogte kolde rødbeder
[b:2707c645f3]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:2707c645f3]
Ikke fryseegnet
Hilsen
Katrine
Rødbedesalat
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling