Dette urtefad er noget alle i familien kan lide, og som er meget spist i efteråret og om vinteren.
Kødet vi spiser det til kan være, oksefilet, andebryst eller bare et par store velhængte bøffer.
Du skal bruge til 4 personer.
6 bagekartofler
3 porrer
½ selleri.
æg, piskefløde og salt og peber og lidt olie.
Du skræller bagekartoflerne og river dem groft, og svitser dem på panden, lægger dem i et ildfast fad, det samme gør du med sellerien som også rives groft og porrerne som er snittet i tynde ringe.
Det lægges så lagvis, og så pisker du 4 æg sammen med ½ liter piskefløde tilsat salt og peber, hælder det over og ind i ovnen på 175 grader i ca 1 time.
Urtefad
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling