Rodfrugter - alle dem man kan lide kan anvendes
Skrælles og skæres i lange stave ikke Julienne, da det er for tyndt, men god størrelse
Akaciehonning - rimelig mængde - jeg slumper den
Sautér pande varmes GODT op og honning hældes på. Rodfrugter væltes ned i og glaceres - ikke for længe de skal være al dente! Serveres strax og uden unødigt ophold sammen med hvad man nu lyster af kød/fjerkræ
Honningglacerede rodfrugter!
Honningglacerede rodfrugter!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Re: Honningglacerede rodfrugter!
Rodfrugtsstykkerne vinder ved at blive forkogt.
Er de i olivenstørrelse skal de bare blancheres - større stykker kan forkoges i en 5-7 minutter.
Er de i olivenstørrelse skal de bare blancheres - større stykker kan forkoges i en 5-7 minutter.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Honningglacerede rodfrugter!
Det synes jeg ikke. Men smag og behag. Eller som min elskede afdøde mormor plejede at sige: Degustibus non dispuntandum est.
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates