[u:ddd2db92da]NAVN[/u:ddd2db92da]: Camilla Andersen
[u:ddd2db92da]ALDER[/u:ddd2db92da]: Født d. 17. marts 1974
[u:ddd2db92da]HJEMEGN[/u:ddd2db92da]: Jeg har boet i Rødovre (lidt udenfor København) i hele mit liv
[u:ddd2db92da]ARBEJDE/UDDANNELSE[/u:ddd2db92da]: Går pt. hjemme. Af uddannelser har jeg en HF og en HG
[u:ddd2db92da]RYTTERSTATUS[/u:ddd2db92da]: Jeg har redet siden jeg var 9 år gammel. Og siden 1996 har jeg haft part på forskellige heste. Først havde jeg part på en holstener i 4 år, indtil han blev slagtet :( Derefter havde jeg (meget kort) part på en DV. Siden på en lipizzaner, efterfulgt af en traver og derefter en fjordhest.
Nu har jeg part på en dejlig pinto-vallak, og har haft det siden marts 2004 :P
[u:ddd2db92da]HEST[/u:ddd2db92da]: Jeg har ikke hest selv, men har som sagt part på en pinto-vallak på 11 år, som hedder Pascal:
[img:ddd2db92da]http://ba.bebo.com/ba/large/2005062419/16051880a10601286b815062007l.jpg[/img:ddd2db92da]
Jeg er hverken spring - eller dressurrytter, men hyggerytter som nyder en god tur i skoven.
[u:ddd2db92da]ØVRIGE INTERESSER[/u:ddd2db92da]: Mine 8 marsvin, musik, at tegne, at læse, at fotografere, hunde (har dog ingen selv, men låner tit en venindes airedale terrier), at sidde foran computeren :wink:
Camilla Andersen
Her kan du fortælle om dig selv og dine heste m.m.
-
- Posts: 70
- Joined: Sat 19. Nov 2005 00:55
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling