Cookies:
150 gram smør (blødt!)
90 gram farin
175 gram lys sirup
225 gram mel
25 gram kakaopulver
1 tsk natron
200 gram mørk, hakket chokolade
Rør smør, sukker og farin grundigt sammen i 8-10 minutter til det er en cremet masse - brug en røremaskine eller håndmixer.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt sammen. Sæt evt. på køl til dejen er mere fast.
Klat ud på bagepapir - brug ca. 1 spsk dej pr. kage (jeg brugte sådan en måle-spiseske til bageformål så de blev ca. lige store) og bag 10-12 minutter til de sprækker en lille smule på toppen.
Køl af på en bagerist.
Fyld:
200 gram flormelis
1/4 tsk pebermynteolie
Mælk til at samle
Hvis kagerne skal spises med det samme, kan man godt skære lidt ned på pebermynteolien, for ellers smager det som kage med tandpasta - men skal de gemmes til dagen efter (eller længere) damper der lidt tandpastasmag af kagerne.
Læg 2 ca lige store cookies sammen om GANSKE LIDT mintcreme - du er nødt til lige at prøvesmage for at finde et niveau, der passer dig.
Man skal helst ramme en After Eight-agtig balance og ikke føle, man spiser en halv tube tandpasta...
Hvis kagerne opbevares i en kagedåse bliver de lidt fedtede og fugtigbløde - opbevarer man dem i et fad på køkkenbordet forbliver de (mere) sprøde, men forsvinder hurtigt af andre årsager.
Choko/mint-cookie-sandwiches/mini-whoopie pies
Choko/mint-cookie-sandwiches/mini-whoopie pies
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Choko/mint-cookie-sandwiches/mini-whoopie pies
Ja! Og sende en dåse kager til mig.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Choko/mint-cookie-sandwiches/mini-whoopie pies
Læg karamel af kondenseret mælk i i stedet.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!