Banankage med chokolade og valnødder
Posted: Fri 7. Mar 2008 16:52
Banankagen:
3 dl mel
1,5 dl mørk muscovado (eller i nød og betryg: Mørk farin)
1 dl almindeligt kedeligt sukker...eller ditto rørsukker.
125 gram smør
2 tsk bagepulver
2 STORE bananer eller tre almindelige
2 æg
150 gram god mørk og bitter chokolade
100 gram valnødder
Smør, begge slags sukker og bananer piskes sammen til smat.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk et minuts tid mellem hvert.
Bland mel, bagepulver og grofthakket (MEGET groft hakket) chokolade og ditto nødder i en skål og rør det i banansmattet med en bred ske.
Rør ikke for meget, så slår du luften ud af smattet.
Portionen giver ca 24 muffins eller 1 stor formkage.
Muffins bages i 20 minutter ved 190 grader på næstøverste rille, formkager midt i ovnen omkring 35-40 minutter.
3 dl mel
1,5 dl mørk muscovado (eller i nød og betryg: Mørk farin)
1 dl almindeligt kedeligt sukker...eller ditto rørsukker.
125 gram smør
2 tsk bagepulver
2 STORE bananer eller tre almindelige
2 æg
150 gram god mørk og bitter chokolade
100 gram valnødder
Smør, begge slags sukker og bananer piskes sammen til smat.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk et minuts tid mellem hvert.
Bland mel, bagepulver og grofthakket (MEGET groft hakket) chokolade og ditto nødder i en skål og rør det i banansmattet med en bred ske.
Rør ikke for meget, så slår du luften ud af smattet.
Portionen giver ca 24 muffins eller 1 stor formkage.
Muffins bages i 20 minutter ved 190 grader på næstøverste rille, formkager midt i ovnen omkring 35-40 minutter.